Zaštita ličnih podataka i sredstva plaćanja


SADRŽAJ

 1. UVOD
 2. OPŠTI PODACI
 3. PODACI KOJI SE PRIKUPLJAJU PRILIKOM REGISTRACIJE
 4. MJERE ZAŠTITE LIČNIH PODATAKA
 5. SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA
 6. KONTAKT ZA POMOĆ I ODJAVU VIRTUALNOG RAČUNA

 

 1. UVOD

Vezuv d.o.o. kao Priređivač, prikuplja podatke od posjetioca Internet stranice i to na više mjesta na stranici. Sve prikupljene informacije se koriste u svrhu unapređenja usluga koje Priređivač nudi svojim igračima, a posebno u svrhu učestvovanja u igri na sreću putem Interneta. U slučaju promjene bilo koje mjere zaštite ili ovdje propisane procedure, igrači će biti obaviješteni na adekvatan način.

 1. OPŠTI PODACI

Od svakog posjetioca Internet stranice prikupljaju se slijedeći podaci :

  1. vrijeme i datum posjeta Internet stranici
  2. stranice koje posjetioc pregleda
  3. vrsta Internet preglednika
  4. IP adresa računara
 1. PODACI KOJI SE PRIKUPLJAJU PRILIKOM REGISTRACIJE

Kod registracije posjetioca koji žele učestvovati u igri na sreću koja se priređuje putem Interneta, prikupljaju se slijedeći podaci:

  1. Korisničko ime koje igrač odabere
  2. Lozinka koju će igrač koristiti prilikom pristupa Internet stranici
  3. E-mail adresa igrača i vremenska zona
  4. Ime i prezime igrača
  5. Datum rođenja igrača
  6. Adresa prebivališta igrača
  7. Mjesto i poštanski broj
  8. JMB
  9. Broj telefona (mobilnog ) igrača
  10. Broj tekućeg računa igrača

 

 1. MJERE ZAŠTITE LIČNIH PODATAKA

U svrhu zaštite ličnih podataka, Vezuv d.o.o.-Kladionice Volcano se obvezuje da bez prethodne saglasnosti igrača, neće davati ili na bilo koji način proslijeđivati trećim osobama lične podatke igrača, osim kada je takva obaveza predviđena Zakonom. Prilikom zatvaranja virtualnog računa igrača, svi lični podaci igrača koji su sačuvani kod priređivača bit će izbrisani na način i u rokovima koji su predviđeni Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Prije isteka zakonskih rokova radi zaštite igrača ili u svrhu ostvarenja prava pred nadležnim tijelima, lični podaci ne mogu biti izbrisani. Maloljetnim osobama je na osnovu Zakonu o igrama na sreću, zabranjeno učestvovanje u igrama na sreću, te u skladu sa navedenim iste nemaju mogućnost registracije. Mjera koja je poduzeta kako bi se maloljetnim osobama onemogućilo klađenje putem Interneta, su upravo propisani uslovi za registraciju i to datum rođenja i JMB. Igraču su u svakom trenutku dostupne informacije o tome koliko je uplatio za klađenje i koliki je ostvareni dobitak isplaćen. Za zaštitu sigurnosti i povjerljivosti ličnih podataka koriste se propisane sigurnosne tehnologije i postupci, a podaci su zaštićeni lozinkama. U svakom trenutku se vodi računa da je pristup ličnim podacima kontrolisan i omogućen samo za to ovlaštenim osobama.

Izjava o zaštiti i prikupljanju ličnih podataka

Obavezujemo se pružiti zaštitu ličnim podacima korisnika, na način da prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza; informišemo korisnike o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno dajemo korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi naši radnici i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 1. SIGURNOST PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korišćenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifrovanja podataka radi sprječavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između klijentovog računara i WebPay servisa, i obratno. WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa.

Webteh Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Pružalac usluge ne čuva brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlašćenim osobama.

 1. KONTAKT ZA POMOĆ I ODJAVU VIRTUALNOG RAČUNA

Hattrick-PSK d.o.o., as the Operator of online betting has undertaken all technical measures for the protection of personal data, in accordance with the provisions of the Act on Personal Data Protection, which are also included in the Betting Rules as "Specific Provisions - Online Betting". Every registered player of online betting is entitled to change his password in any moment and to change his data (e.g. his address) by means of the application "Data Changes". In addition, every player has an option of closing his virtual account at any moment, based on a written request; afterwards, a payment is made and the account is closed. Where a player wants to learn more about personal data protection or if he wishes to close his virtual account, he may do so by delivering a written request to the following address:

  1. Vezuv D.O.O.-Kladionice Volcano
  2. Trg Republike bb
  3. Podgorica
  4. Internet klađenje

 

Ujedno za sva pitanja koja igrač ima a odnose se na zaštitu ličnih podataka, može se u svakom trenutku obratiti našoj službi na e-mail: podrska@volcanokladionice.me ili na e-mail koji će biti objavljen na Internet stranici Priređivača. Lični podaci će biti šifrovani i sačuvani, te ih nije moguće brisati prije isteka rokova propisanih zakonom a imajući u vidu samu sigurnost igrača i eventualno ostvarenje prava pred nadležnim tijelima.

Ova web stranica koristi vlastite kolačiće (cookies) i kolačiće trećih strana kako bi svojim korisnicima pružila bolje mogućnosti pretraživanja i ponudila im usluge prilagođene njihovim vlastitim potrebama i interesima. Korišćenjem naših usluga izražavate svoj pristanak na korišćenje kolačića.
Što je „kolačić“ (cookie)? Razumijem